Cuma , Mart 29 2024

Başkan Alim Karaca; “Yerel Esnaf Korunacak”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerel esnafın korunması için sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde olacaklarını kaydetti. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Sağır; “Fethiye ve Seydikemer ilçelerini bir bütün olarak düşünüyoruz. Zira mülki yönetim olarak ayrı olabilir. Ancak esnaf odası, ziraat odası olarak ikişer tane var. Fethiye ve Seydikemer için yapılacak olan tüm projelerde taşın altına elimizi koyacağız. Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca’yı çok önceden biliyoruz. Karakteri, dürüstlüğü asla konuşulamaz, Fethiye için bir şans biz öyle görüyoruz. Büyük bir ilçe Fethiye için büyük hizmetler yapacaktır. Muğla Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma halk açısından da önem arz etmektedir. Fethiye’ye bu dönem hizmet yağacaktır, kimsenin kuşkusu olmasın.”dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Fethiye ve Seydikemer’in bir bütün olarak düşünülmesi gerektiğine dikkat çekerek, “yerel esnafa sahip çıkılmasıyla ilgili çalışmalarımız başladı. Fethiye ve Seydikemer esnaf odaları ile işbirliği ile bu çalışmayı hayata geçireceğiz. Yerel esnafımızın destekleme anlamında atılacak tüm adımlara destek vereceğiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …