Perşembe , Nisan 25 2024

Başkan Adaylığını Açıkladı

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı olağan kongresine sayılı günler kala başkanlık yarışında partililer arasında heyecan ve coşku doruğa doğru çıkmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkan adayı Mehmet Demir; parti merkezinde başkan adaylığını yoğun bir katılım ile açıkladı. Parti merkezi partililer ve Mehmet Demir’i destekleyenler tarafından doldu, taştı. Yoğun kalabalıktan dolayı parti merkezine giremeyenler parti binası önünde dışarıda beklediler.
“FAYDALI İŞLER YAPACAĞINA İNANIYORUM”
Yoğun bir coşku ve sevgi seli içersinde parti merkezine gelen CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Mehmet Demir; gelenlere hoş geldiniz diyerek, partililerle kucaklaştı. Mehmet Demir’in adaylık açıklamasından önce açılış konuşması mevcut başkan Ali Özgür Kullukçu tarafından yapıldı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 19 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan 37. olağan ilçe kongresinde geçen hafta bir arkadaşımız ilçe başkanlığı adaylığını açıklamıştı. Bugün de Mehmet Demir adaylığını ilçe binamızda açıklayacak. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Fethiye’de hep birlikte seviyeli bir seçim süreci yaşıyoruz. Partimizin birlik beraberlik içerisinde ilçe kongresinden çıkarak, yeni döneme güçlü gireceğine inanıyorum. 2011 genel seçimleri döneminde ilçe başkanıyken, Mehmet Demir başkan yardımcımızdı. Bu yüzden çalışkanlığını ve samimiyetini biliyorum. İlçe başkanı olduğu takdirde Fethiye’ye, Cumhuriyet Halk Partisi adına faydalı işler yapacağına inanıyorum. Kongreden sonra da birlik beraberlik devam edecektir” dedi.
“FETHİYE’DE DE BEN MEHMET İMAMOĞLU OLARAK İNSANLARA DOKUNUYORUM”
CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu’nun açılış konuşmasından sonra Mehmet Demir konuşmasını yaptı. Yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Mehmet Demir konuşmasında “Bu parti teşkilatı bu kadar kalabalığı bir Belediye Başkanımız Alim Karaca’da, bir de Mehmet Demir de görüyor. Demek herkese ulaşmışız ki herkes burada. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Diğer iki aday arkadaşımız da çok değerli… Düzeyli bir seçim çalışması yapıyoruz. Benim hedefim Fethiye’de 65 bin oy. Bunu televizyon programımda da açıklamıştım. Buna ulaşacağımıza da inanıyorum. Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışacağız. Bu katılımın ilçe kongremizde de olmasını istiyoruz. Bu seçimi kazandığımıza inanıyorum. Her bir vatandaşımıza dokunacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. CHP Fethiye İlçe Teşkilatını oturarak yönetmeyeceğiz. Elitlik artık partimizde sona erdi. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu insanlara dokundu, Fethiye’de de ben Mehmet İmamoğlu olarak insanlara dokunuyorum. Halkın istediği adamın önüne kimse geçemiyor. İsimler gelip geçicidir. Önde olan her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Birlik beraberlik içinde partimizi bir adım daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Mehmet Demir ailesiyle birlikte partililere seslenerek “Herkesi 19 Ocak 2020’de gerçekleşecek olan ilçe kongremize davet ediyorum. O gün partimizin bayramı olacak. Projelerimiz ile ilgili broşürlerimizi dağıtacağız. Fethiye’de 10 mahallemiz pilot bölge olacak. Çalışmalarımıza hemen başlayacağız” dedi. Mehmet Demir konuşmasından sonra tebrikleri kabul etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …