Cuma , Nisan 19 2024

Bakan Taranoğlu, “Fethiye’nin kaderini Başkan Saatcı değiştirmiştir”

 

Devlet ve Orman eski Bakanı Ersin Taranoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Kendisinin yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı ziyaret gerçekleştirdiğini dile getiren eski Bakan Taranoğlu, “Bazen şehirlerin ve ülkelerin kaderini millet, bazen de liderler değiştirir. Atatürk’ümüz ulusumuzun kaderini değiştiren bir dünya lideridir. Fethiye’nin kaderini de Sayın Behçet Saatcı değiştirmiştir. Bunun nasıl olduğunu görmek isteyenler, buyursunlar Fethiye’ye gelsinler” dedi.

“Değişimi görmek isteyenleri Fethiye’ye davet ediyorum”

Devlet ve Orman eski Bakanı Ersin Taranoğlu yaptığı açıklamada, “Bazen milletin kendisi kader değiştirir. Bazen de bir kişi çıkar, milletin kaderini değiştirir. Dolayısıyla Atatürk milletimizin kaderini değiştiren Dünya çapında bir liderdir. Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’yı yakından tanıyan, çalışmalarını takip eden birisi olarak söylüyorum. Sayın Başkan Saatcı da, Fethiye’nin kaderini değiştirmiştir. ‘Bir kişiyle ne olur?’ dememek lazım. Bakın Fethiye’de neler oldu. Bunun nasıl gerçekleştiğini görmek isteyenler Fethiye’ye gelsinler. Bunlar iltifat değildir. Tamamen kendisiyle ilgili düşüncelerimdir” dedi.

“Önemli olan etiket değil,  kişiliktir”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Ersin ağabey, bizim ağabeyimizdir. Bakanlık, etiket bizim için önemli değildir. Bizim için önemli olan karakter, kişiliktir. Vallahi açıklamalarıyla beni mahcup etti. Kendisi hem devlet hem orman bakanlığımızı yaptı. Türk siyasetinde iz bırakanlar arasındadır. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkelerin kaderlerini bazen liderler alıp götürüyor. Atatürk’ümüzü bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …