Cuma , Mart 29 2024

Babadağ Yolunda Stabilize Kısım Kalmayacak

Babadağ zirveye çıkan yolun asfaltlanma çalışmaları başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesince yapılan çalışmada, Babadağ girişinden başlayan 3.7 km’lik stabilize yol asfalt kaplanacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Fethiye Güçbirliği Şirketi Müdürler Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile Müdürler Kurulu Üyesi Gürsu Özdemir, Babadağ Yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek işi yürüten görevlilerden bilgi aldılar.

Babadağ zirveye çıkan yolun 3.7 kilometrelik stabilize kısmının dışında kalan kısım parke kaplanmış, araçların daha sağlıklı bir şekilde zirveye çıkmaları sağlanmıştı.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin asfalt kaplamasının ardından Babadağ zirveye çıkan yol tamamen düzelerek araçların sağlıklı bir şekilde zirveye çıkması sağlanacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Fethiye Güçbirliği Şirketi Müdürler Kurulu Başkanı Akif Arıcan, katkılarından dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve ekibine teşekkür ederek, “Babadağ yolunun stabilize kısmının asfalt kaplanması için çalışmalar başladı, en kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz. Yolun tamamlanmasıyla birlikte başta yamaç paraşütü acentelerinin araçları olmak üzere tüm araçlar daha sağlıklı ve konforlu bir şekilde zirveye çıkacaklar. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bölge turizmi için önemli bir konumda bulunan Babadağ’ın yolunun yapımı için destek verdiler. Ağustos ayının 21’in de TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı bir törenle Babadağ Teleferik projesinin temelini atacağız. Babadağ’ı dünyanın en iyi spor merkezi konumuna getirmek için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …