Perşembe , Mart 28 2024

AVUSTURALYADAN AMELİYAT İÇİN FETHİYE’YE GELDİ

Geçtiğimiz yıllarda Fethiye’ye tatile gelen Avustralyalı 72 yaşındaki Micheal Arthur Eastty, geçen yılki gelişinde kalça protezi ameliyatı olup memnun kalınca diğer kalçasının aynı ameliyatı için yeniden Türkiye’ye geldi. Muğla’nın Fethiye İlçesi’ndeki özel Fethiye Letoon Hastanesi’nde operatör  doktor Osman Kurtuluş’a ameliyat olan Avustralyalı turist ”Geçen yıl burada ameliyat olmuştum. 26 saatlik uçak yolculuğunun ardından tedavi için geldim. Diğer kalça ameliyatımı da yine burada oldum doktorlara ve hastane yetkililerine teşekkür ederim” dedi.Özel Fethiye Letoon Hastanesi’nde yapılan başarılı ameliyatın ardından konuşan Operatör Doktor Osman Kurtuluş, “Biz Micheal Arthur Eastty ile geçen sene tanıştık. Her iki kalçasında da rahatsızlığı vardı. Bir yıl önce sol kalçasına hastanemizde total kalça replasmanı yaptık. Kendisi o dönemde burada yaşıyordu. O operasyondan sonra ülkesi Avustralya’ya döndü. Diğer kalçası için de ameliyat olması gerektiğini biliyordu. Şimdi de 26 saatlik uçak yolculuğunu gerçekleştirerek hastanemize diğer kalçasından ameliyat olmak için geldi. Micheal gibi dış ülkelerden sadece tedavi görmek için gelen hastalarımız var. Bizde dış ülkelerden bile gelen bu talep karşısında çok mutlu oluyoruz. Demek ki işimizi doğru yapıyoruz” dedi.
Ülkesinde petrol araştırma şirketinde çalıştığını söyleyen Avustralya vatandaşı 72 yaşındaki Micheal Arthur Eastty ise , “Geçen yıl Leton Hastanesinde kalça protezimi oldum. Avustralya’dan 26 saatlik uçak yolculuğu sonrası tekrar buraya tedavi için geldim. Geçen yıl yapılan tedaviden dolayı çok memnun kaldım. Hastane ve personelinden çok memnun kaldım. Onun için tekrar tedavi için burayı seçtim. Fethiye’de bir sürü arkadaşım var. Leton Hastanesini de zaten arkadaşlarımın aracılığı ile tanıdım. Arkadaşlarımın yanına tatile geldiğim bir esnada, onların önerileri ile buraya geldim ve gerçekten çok memnun ve mutluyum. Türk insanı çok cana yakın ve Türkiye’de tam yaşanacak bir şehir. Burada ameliyatımı olup Avustralya’ya gittikten sonra, ülkemde kontrol amaçlı tedavi görürken oradaki doktorlar bile yapılan operasyonunun çok güzel yapılmış olduğunu söylediler.”diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …