Cuma , Mart 29 2024

Atatürk Büstü Yenilendi

Günlükbaşı Silkar İlkokulu önünde bulunan ve yenilenen Atatürk büstü, gerçekleşen törenle açılışı gerçekleşti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesine geçtiğimiz günlerde eskimiş ve yıpranmış Atatürk büstünün değişimi için talepte bulunan Günlükbaşı Silkar İlkokulu’nun isteği yerine getirdi. Okul önünde eskimiş ve yıpranmış Atatürk’ün büstü yenisi ile değiştirilirken okul önünde Atatürk büstü açılış töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşan ADD Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Murat Topçu, “ADD Fethiye Şubesine yapılan bir çağrı neticesinde kullanılmayacak kadar yıpranmış olan Atatürk büstü yapılan araştırma neticesinde bir bağışçı sayesinde yenisi ile değiştirilerek yerine monte edilmiş ve okulumuza teslim edilmiştir. 28 Mart Çarşamba günü; Büst ADD Fethiye Şubesi Yönetimi, Günlükbaşı Silkar İlkokulu Yöneticileri, Öğretmen, Öğrencileri ve Dostlarımızın katılımı ile açılış ve teslim töreni yapılmış ve Okulumuza yerinde teslim edilmiştir” dedi.

Topçu,  “Yüce Önderimiz, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ü her geçen gün daha iyi anlamakta ve sevmekteyiz. Devrimlerine, İlkelerine ve Cumhuriyet kazanımlarına bağlılığımız artarak devam etmektedir. Her seviyedeki Eğitim kurumlarımızda çocuklarımıza Yüce ATATÜRK’ü anlatmalı ve öğretmeliyiz. Geleceğimize ışık tutacak ve çağdaş uygarlık seviyesine yürüyüşümüzde yegane yol göstericimiz Atatürk İlke ve Devrimleridir. Bu vesile ile Günlükbaşı Silkar İlkokuluna bu Atatürk büstünün kazandırılmasında bizlere destek olan Sayın Emin Demirci’ye teşekkür ediyoruz. Montajında destek olan Sayın Haydar Can’a teşekkür ediyoruz. Aydınlık yarınlarda kullanılması dileğiyle Hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyoruz.” Diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …