Cuma , Nisan 19 2024

Arıcan Başarılı Oda Üyelerini Ziyaret Etti

   Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, her yıl olduğu gibi bu sene de istihdam sağlayarak, yüksek vergi vererek ekonomiye değer katan Oda üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek tebrik etti.

2016 yılında Fethiye ve Seydikemer bölgesinde en çok istihdam sağlayan, kurumlar vergisi ve gelir vergisi kategorilerinde ilk üçe giren şirket ve şahıslar belli oldu.  Kategorilerinde ilk üçte yer alan FTSO üyeleri, FTSO Başkanı Akif Arıcan tarafından başarılarının teşvik edilmesi ile örnek olmalarının sağlanması amacıyla ziyaret edilerek tebrik edildi. Arıcan, en çok istihdam sağlayanlar sıralamasında 3. Olan Barut Hotel’i, Kurumlar Vergisi rekortmenleri arasında 3. sırada olan Körfez Haritacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Gürsoy’u, Gelir Vergisi rekortmenleri sıralamasında 3. olan Oğuz Kuyucak’ı ziyaret ederek tebrik etti. Arıcan, günün ve bu başarının anısına üye işletmeleri tebrik belgelerini takdim etti.

Arıcan, ilk olarak Barut Hotel’i ziyaret ederek Genel Müdürü Ekrem Hepeyiler ile görüşerek tebrik belgesini takdim etti. Sezonun kendileri açısından iyi olarak değerlendiren Ekrem Hepeyiler, “Misafirlerimiz otel dışına çıktığında herhangi bir şikayetle geri dönmüyor. Gelişmiş destinasyonlara göre burada kendini daha güvenli hissediyor. Bu da Fethiyelilerin yaklaşımı sayesinde oluyor. Fethiye’de 3’e alınan malın 100’e satılması gibi bir durum söz konusu değil” dedi. Görüşmede turizm sezonunun 12 aya uzatılması için Babadağ Teleferik Projesi gibi yapılabilecek çalışmalar üzerinde de konuşuldu.

Akif Arıcan, Körfez Haritacılık ve Planlama Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Gürsoy’u da ziyaret ederek Kurumlar Vergisi rekortmenliği sıralamasında 3. olmalarından dolayı tebrik etti. Ayhan Gürsoy, bu başarıdan memnun olduklarını ifade ederek Arıcan’a ziyaretleri için teşekkür etti.

Akif Arıcan’ın başarılı üye ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği bir diğer isim de Gelir Vergisi rekortmenleri sıralamasında 3. olan Özen Laundry sahibi Oğuz Kuyucak oldu. Arıcan, Kuyucak ile sektör ve sanayinin sorunları üzerine sohbet etti. En çok eleman bulma konusunda sorun yaşadıklarını ifade eden Kuyucak, küçük sanayi sitesinin şehir içinde kalmasının da işyerlerinin gelişmesi, büyümesi üzerinde olumsuz etkisi olduğunu ifade etti.

Arıcan, Oğuz Kuyucak ile birlikte işyerini gezdi ve Kuyucak’tan kendi geliştirdiği yöntemler, kullanılan cihazlar hakkında bilgi aldı. Arıcan, vergi rekortmenliğinin yanı sıra Kuyucak’ı işindeki başarısından ötürü de tebrik etti.

Akif Arıcan, ayrıca sanayi sitesinde iş yeri bulunan Tekeli Pen sahibi Ercan Tekeli, Sentez Mühendislik sahibi İsa Yüksel Koyuncu’yu da ziyaret etti. Oda çalışmaları hakkında bilgi veren Arıcan, üyelerin görüş ve önerilerini dinledi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …