Cuma , Nisan 19 2024

Alkım Ay; “Taraftardan Destek Bekliyoruz”

Türkiye Basketbol Ligi’nde 3’te 3 yapan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 4. haftada kendi evinde yine ligin namağlup ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını Beşkaza Spor Salonu’nda yaptığı çalışmayla sürdürüyor.

Aldığı 3 galibiyetle ligde 3. sırada bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, aynı şekilde kayıpsız olarak 4. haftaya giren 2. sıradaki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Cumartesi günü saat 17.00’de Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma liderlik haftası olarak nitelendiriliyor. Lider durumda bulunan Yalovaspor ise tek mağlubiyetini Fethiye’de alan Petkimspor’uağırlayacak.

TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kaptanı Sercan Ergin yaptığı açıklamada, “Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Üç maçımızı da kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine önemli rakiple oynuyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor da 3’te 3 ile Fethiye’ye geliyorlar. Liderlik maçı olacağını düşünüyorum. Hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Maç saatine kadar hazır bir şekilde rakibimizi bekliyor olacağız. Fethiye geçen yıldan bu yana çok güzel bir taraftar topluluğu var. Kendi sahamızda oynadığımız her maçta bize çok büyük bir destek ve kuvvet oldular. Bunu her zaman söylüyoruz ve onları takdir ediyoruz. Taraftarımız olmadan bu başarıyı sürdürülebilir hale getirmemiz çok zor. Taraftarımızdan bu hafta yine bizlere destek olma adına salondaki yerlerini almalarını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

LİDERLİK HAFTASI

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “İlk 3 maçımızı kazandık ve iyi başladık. Ama yolumuz çok uzun. Daha normal sezonda 27 maçımız var. Her zaman olduğu gibi bu maçların hepsini kazanmak için oynayacağız. İyi çalışıyoruz ve iyi bir kurduğumuzu düşünüyorum. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz çok özverili çalışıyor. Bize çok büyük destekte bulunuyorlar. İyi bir ortamımız var, aile gibiyiz. Oyuncularımız çok iyi niyetli. Biz bugünü veya yarını düşünerek değil, 5 yıllık bir planla yola çıktık. Hem sportif hem de saha dışındaki organizasyonlarımız ile iyi bir örnek olmak istiyoruz. Federasyon Kupası maçlarında da sadece Mamak Belediyespor’a yenildik. Onun dışında oynadığımız 5 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Şehrimiz ilk defa basketbolda bu kadar üst seviyede temsil ediliyor. Ligde yeniyiz ilk olarak bu ortamın dinamiklerine hakim olacağız. Fethiye’nin hedefi daima zirvedir, bunun bir aşağısı bile düşünülemez. Bu hafta Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Onlar da 3’te 3 ile geliyorlar. Onlar da zorlu galibiyetler aldılar. Bu haftaya liderlik haftası olarak bakıyoruz. Taraftarımızın müthiş desteği ile Petkimspor’u yendik. Daha fazla ve daha coşkulu seyirci ile bu hafta da galip geleceğimize inanıyorum. Tüm halkımızı bu hafta evimizde oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …