Salı , Nisan 23 2024

Alim Karaca Ziyaretlerini Sürdürdü

CHP Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca ve beraberindeki partililer, Çarşı Caddesi esnaf ziyareti sırasında Cumhur İttifakı Adayı Muhittin Kayabaş’ı da ziyaret ederek başarılar dilediler. Karaca seviyeli bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirterek “Amacımız hizmet etmek. Fethiye’de yaşayanların mutluluğuna katkı sağlayabilmektir. Bundan sonra da ilişkilerimiz devam edecek” diye konuştu.

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, beraberinde CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, meclis üyesi adayları ve partililer Çarşı Caddesinde esnaf ziyareti sırasında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı Adayı Muhittin Kayabaş ve ekip arkadaşlarını ziyaret ederek başarılar dilediler.

CHP Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ve CHP Heyetini, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı Adayı Muhittin Kayabaş, meclis üyesi adayları ve partililer karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette seviyeli bir seçim yarışı geçirilmesi temennisinde bulunulurken, bugüne kadar geçen seçim döneminde sıkıntılı bir sürecin yaşanmamasının mutluluk verici olduğuna dikkat çekildi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Çarşı Caddesi’nde bulunan AKP Seçim Ofisinde Belediye Başkanı Adayı Muhittin Kayabaş ve ekibini de ziyarete ediyoruz. Bugüne kadar seviyeli bir seçim yarışı sürdürülüyor. İnşallah bu böyle devam eder. 31 Mart akşamı da Fethiyelilerin verdiği karar ile yeni belediye başkanımız belli olacak. Başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Karaca “Seviyeli bir seçim kampanyası yürütüyoruz”

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca bugüne kadar seviyeli bir seçim dönemi geçirildiğini belirterek “Seçim çalışmalarına başladığımız ilk gün de söylediğim gibi seviyeli bir seçim yarışı içinde olmak istediğimizi, hiçbir vatandaşımıza, hiçbir adaya çamur atmadan, hiçbir siyasi partiyi kötülemeden bir seçim kampanyası yürüteceğimizi söyledik. Bugüne kadar geçen sürede seviyeli bir kampanya yürütüldü. Adaylarımız gerek Muhittin Bey olsun, gerekse İyi Partili arkadaşımız olsun toplumu geren bir ifade kullanılmıyor. Biz de tüm ekibimizle birlikte bu konuda çok hassas davranıyoruz. Tek amacımız Fethiye’de yaşayan insanlara daha iyi hizmet sunabilmek, onların mutluluğuna katkı sağlayabilmek. Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye Belediye Başkanı Adayı Muhittin Kayabaş arkadaşımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Bugün seçim ofislerini ziyaret ettik, bugünden sonra da sık sık görüşüp diyalog içinde olmak istiyoruz. Fethiye için kim taş üstüne taş koyuyorsa bizim başımızın tacıdır.  Bu ama büyükşehir belediyesi olur, ama Fethiye Belediyesi olur, ama merkezi hükümet olur. Biz bu konuda koordinasyon kurarak Fethiye’mize hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

KAYABAŞ “ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı Adayı Muhittin Kayabaş ziyaret için teşekkür ederek “Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı ali Özgür Kullukçu bey, belediye başkan adayı Alim Karaca ve ekip arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hep söylediğimiz birlik beraberlik. Bu bizim için çok önemli. Biz Fethiye’de yaşıyoruz. Birbirimizin kardeşiyiz. Seçimler gelip geçici ama dostluklar baki kalmalı. Fethiye için taş üstüne taş koyana şükranlarımı sunuyorum. Herkes en iyi ben yaparım diye çıkacak, projelerini sunacak. Halkımız hangisini beğenirse o belediye başkanı olacak. Başkan seçilen de parti rozetini çıkartıp Fethiye için elinden geleni yapacaktır. Bu gayret içinde olduğuna inandığımız medeni cesaret göstererek aday olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. 31 Mart akşamı birlik beraberlik içinde kazanan arkadaşımızı kutlarız. Ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet halk Partisi heyetine de teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …