Cuma , Mart 29 2024

Alban Halka Teşekkür Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Mürsel Alban; Fethiye’yi ziyaret etti. Milletvekili Alban ilk önce CHP Fethiye ilçe başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve CHP Fethiye Kadın kolları başkanı Ayşe Kestep ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştükten sonra Fethiye Çocuk İstismarı Önleme Derneğinin düzenlemiş olduğu kınama ve protesto  eylemine  katıldı. CHP Milletvekili Alban daha sonra ilçe başkanı Kullukçu ile birlikte; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ı  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca  Fethiye Belediyesi önünde karşıladı.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Mürsel Alban “Başkanımızı kutlamaya ve Fethiye halkına teşekkür etmeye geldik. Seçimlerin devamında bir İstanbul seçimleri gündeme geldi. Halkımızın oyuna sahip çıkmak için oraya gittik. İstanbul’u da seneler sonra CHP yönetecek. Artık İstanbul’da baskıcı bir yönetime son verilmiştir. Genel başkanımızın başına bir olay gelmiştir. Bu işi yapanları ben şiddetle, nefretle kınıyorum. Bir genel başkan çok kolay bulunmuyor. Bu ülkeye çok büyük katkıları vardır. Buraya geliş sebebimiz belediye başkanlarımızı tebrik etmek ve hayırlı, uğurlu olsun dileklerinde bulunmaktır. Fethiye’ye bahar değil yaz bile gelmiş. Fethiye halkını kucaklayıp, ötekileştirmeyen bir görev yapacağına ve Fethiye’yi başarılı bir şekilde  bir 25 yıl daha CHP çatısı altında yönetileceğine inanıyorum.  Fethiye halkına çok teşekkür ediyorum. Demokrasiyi ve Cumhuriyet Halk Partisini seçtikleri için Fethiye halkına çok teşekkür ediyorum. Bu seçimin galibi Fethiye halkı olmuştur” dedi.

“FETHİYE’YE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TEK TEK YERİNE GETİRECEĞİZ”

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Ben öncelikle partimizin her kademesinde görev almış olan milletvekilimiz Mürsel Alban’a çok teşekkür ederim. Seçim süreci boyuncu Mürsel Alban’ın desteğini her zaman, hep yanımızda hissettik. CHP aday çıkarma konusunda verdiği mücadeleleri Ankara’da yakın bir şekilde takip eden ve şahit olan birisi olarak kendisine çok teşekkür ediyorum. Bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu kendisine şu an itibariyle hepimiz görüyoruz. Belediye başkan adaylığımız döneminde hep şunu söyledim; partimize en uygun kimse yapılacak anketler sonucu kim aday gösterilirse, biz onun arkasında birlik olup duracağız demiştik. Biz bu durumda aday gösterildik ve önceki aday adayı arkadaşlarımızla birlikte kenetlenerek, CHP’yi 25 yıl sonra Fethiye Başkanlığına kazandırdık. Daha önce 24 bin olan oyumuzu 45 bin 286 ya çıkararak rekor kırdık. Desteğini bizden esirgemeyen tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Artık mazeret dönemi bitti halkımıza vermiş olduğumuz projeleri hayata geçirerek, herkesi kucaklayarak başarılı bir 5 yıl geçireceğimizden hiçbir şüphemiz yok. Uyumlu bir büyükşehir belediyesiyle birlikte başta altyapı olmak üzere Fethiye’ye verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz. 5 yıl sonra bize oy veren vatandaşımıza iyi ki oy verdik dedirteceğiz. Geçen gün genel başkanımıza çirkin bir saldırıda bulunuldu. Bu tür saldırıları kınıyoruz. Çağdaş bir Türkiye için bu tür eylemler bize asla yaramayacaktır. Birlik, beraberlik içinde bu ülkeyi yönetmeliyiz. İnsanları ayrıştırmadan bu ülkeyi yönetmek zorundayız. Genel başkanımıza geçmiş olsun diyorum. Biz rozetimizi çıkarıp bir kenara koyduk. Kimseyi din, dil, ırk, mezhep ayırmadan onlara kucak açacağız. Biz 5 yıl boyunca burada yapacak olduğumuz hizmetlere halkımızın destek vermesini bekliyoruz. Şu an zorlandığımız hiçbir şey yok. Önümüzdeki günlerde sistem oturduktan sonra Fethiye’yi daha güzel günler bekliyor” dedi.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …