Perşembe , Nisan 25 2024

AK PARTİ İLÇE BAŞKANININ ARACI KURŞUNLANDI

Son günlerde sosyal medya hesabından cesurca açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine toplayan Ak Parti Seydikemer Eski ilçe Başkanı Fatih Doğru’nun aracı kurşunlandı.

Edinilen bilgiye göre Seydikemer Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Ak Parti eski ilçe Başkanı Fatih Doğru,aracını evinin önüne park ettikten sonra  evinin yan tarafında bulunan çay bahçesinde arkadaşları ile sohbet ediyordu. Arkadaşları ile sohbet ettiği esnada iki el silah sesi duyan vatandaşlar hep birlikte yola çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştılar. Ak Parti eski ilçe Başkanı Fatih Doğru dükkanına baktığında bir şey olmadığını görünce arabasına yöneldi.Arabasının yanın gittiğinde aracına isabet eden saçma izlerini gören Doğru, Polise haber verdi. Gece saat 01:20 de Olay yerine gelen Seydikemer Emniyet Müdürü Barbaros Kızılışık ve emniyet ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarına ulaşarak olay yerinden hızlıca kaçan aracın plakasını tespit etmeye çalıştılar. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğünün Plakası henüz belirlenemeyen aracı arama çalışmaları devam ediyor.

Gece saat 01:15 de evinin önünde bulunan araca av tüfeği ile 2 el ateş edilmesi  sonucu  araçta 10 saçma  izi oluşurken Fatih Doğru’nun emniyetteki ifadesinde kimseyle düşmanlığım yok fakat konunun araştırılmasını ve aydınlatılmasını istiyorum dediği öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …