Cuma , Nisan 19 2024

Ak Parti Eski Başkanından Karaca’ya Ziyaret

Ak Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı Kadir Sarıhan kendi döneminde görev yapmış ekip arkadaşlarıyla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

31 Mart seçimlerinde Fethiye Belediye Başkanı seçilen Alim Karaca’yı yaşadığı yoğunluk nedeniyle ancak ziyaret edebildiklerini belirterek Kadir Sarıhan, “özü sözü bir doğru, dürüst, çalışkan bir arkadaşımız. Fethiye için yapacağı hizmetlerde kendisine başarılar diliyoruz. Halkımızın yapılan yerel seçimlerde Alim Karaca lehinde tercihini kullanmıştır. 5 yıl boyunca Allah kendisinin yardımcısı olsun. Bizler de üzerimize düşen ne varsa gerekeni yaparız. Ankara nezdinde yapacağı girişimlerde kendisine destek olacağız.” dedi.

Karaca, “Fethiye’ye Hizmet için Hem Ankara’da

Hem Muğla’da çalışacağız”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da nezaket ziyareti için Ak Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızın düşüncelerinden dolayı mutlu olduk. Fethiye’mize hizmet edebilmek amacıyla Ankara’ya sürekli olarak gideceğiz. Akla yatkın, Fethiye’nin lehine olacak projelere kimsenin hayır demeyeceğini düşünüyoruz. Amacımız Fethiye’mize en iyi hizmetleri sunabilmek. Makamlar gelip geçici, bizler kalıcı hizmetler yapmak için gayret sarf ediyoruz. Takdir her zaman halkımızın. Bulunduğumuz koltuk mazeret üretme yeri değil!.. Zaten siyaset hizmet için araç. Bizler halkımıza hizmet edeceğiz. ”dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …