Perşembe , Nisan 25 2024

AK Parti 17. Yaşında

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan:

“2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan  sevdamız AK Parti, türlü türlü engellere rağmen başarılarla dolu 16 yılı geride bıraktı. AK Parti, bu süreçte bünyesinden 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkardı.”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan  sevdamız AK Parti, türlü türlü engellere rağmen başarılarla dolu 16 yılı geride bıraktı. AK Parti, bu süreçte bünyesinden 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkardı” ifadesini kullandı.

Milletvekili Gökcan, AK Parti’nin kuruluşunun 17. Yıl nedeniyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Sevdamız AK Parti 17 yaşında. 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan  sevdamız AK Parti, türlü türlü engellere rağmen başarılarla dolu 16 yılı geride bıraktı. AK Parti, bu süreçte bünyesinden 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkardı.

Millete hizmet için gece gündüz demeden çalışanların partisi olan AK Parti, 17. kuruluş yıldönümünde ve 6. Olağan Büyük Kongresi’nde, bir kez daha,bu ülkenin, bu milletin ve ümmetin yegane umudu olduğunu, sapasağlam, dinamik,dimdik ayakta durduğunu dosta düşmana gösterecektir.

  1. Olağan Büyük Kongremiz, 18 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’de Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Kongremizin ülkemiz, milletimiz ve Muğla’mız için hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum.”

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …