Çarşamba , Nisan 24 2024

AK KADINLAR KAPI KAPI DOLAŞARAK EVET ÇAĞRISI YAPTI

 

AK Parti Kadın Kolları üyeleri, ilçe genelinde yürüttükleri ‘Evet’ kampanyası çalışmalarına Tuzla Mahallesi sokaklarında devam etti. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Armağan Mantaroğlu Erol’un ve il kadın kolları yöneticilerinin de katıldığı çalışmada vatandaşa “Evet” gazetesi ve broşürler dağıtılarak destek istendi.

 

16 Nisan tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylaması için adeta arı gibi çalışarak mahalle mahalle, sokak sokak çalışmalarını sürdüren AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Hilal Günay ve ekibinin son çalışmasına AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Armağan Mantaroğlu Erol  ve il kadın kolları yöneticileri de katıldı. Fethiye’nin nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Tuzla Mahallesinde çalışmalarını sürdüren AK Kadınlar yaptıkları çalışmalarda neden “Evet” demeleri konusunda bilgiler aktarırken, AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen “Evet Gazetesi” ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan broşürleri dağıttı.

 

AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Hilal Günay, yaptığı açıklamada; “Bizler AK Kadınlar olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Halk oylaması için start verildiğinde ise çalışmalarımızı daha da hızlandırdık, şimdi ise var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. Fethiye’miz ve Türkiye’miz için “EVET”i anlatmaya, aziz milletimizin refahı için çalışmaya devam ediyoruz. Sesimiz kısılana kadar “Kararımız Evet” diye insanlara burada olduğumuzu gösterdik. Gazetelerimizi, broşürlerimizi bırakmadığımız kapı kalmadı ve kalmayacak.. 16 Nisan’da sandıklardan çıkacak her “EVET” çocuklarımızın geleceğe için gerek” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …