Cuma , Nisan 19 2024

Ak Gençler Askerlik İçin Müracaat Etti

 

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları üyeleri , Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için Fethiye’deki askerlik şubesine müracaat etti.Kızlı erkekli yaklaşık 25 gencin askerlik müracaatında AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, “Türkiye’deki herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz. Allahım nasip eylerde askere alınırsak Mehmetçiğimiz ile omuz omuza  kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz ” ifadelerini kullandı.

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları üyeleri , Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için Fethiye’deki askerlik şubesine müracaat ettiler. AK Parti Fethiye  Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil  ile birlikte 25 genç Fethiye askerlik şubesi başkanlığına gelerek burada hazırladıkları dilekçeleri doldurup imzaladıktan sonra Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay’a teslim ettiler.

Ellerinde Türk Bayrağı ve dilekçelerle askerlik şubesi önünde fotoğraf da çektiren gençler Afrin’e gitmek için heyecan içerisindeyiz diye konuştular.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için canlarını seve seve verebileceklerini söyleyen AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, “AK Parti Fethiye Gençlik Kolları olarak Afrin operasyonunda şehit olan askerkerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dileriz. Biz AK Partili gençler olarak Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla gençlik kolları yönetimindeki ve gönüllü arkadaşlarımızla beraber Fethiye  Askerlik Şubesine dilekçelerimiz verdik. Burada görev alıp askerimizin ve devletimizin yanında olmak istiyoruz. Allah’ım inşallah bize bu görevi nasip eylerse, Mehmetçiğimiz ile birlikte olup kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Terör örgütlerine hiçbir zaman, hiçbir şekilde müsama  gösterilmeyecektir. Bu gençler var oldukça vatanımızın bütünlüğü daim olacaktır. Allah varlığımızı ve birliğimizi daim eylesin” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …