Cuma , Nisan 19 2024

650 Bin TL’lik Sponsor Desteği

Geçtiğimiz sezon başarılı sonuçlara imza atarak Türkiye Basketbol Ligi’ne (TBL) yükselen Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Belediyespor’a bu yıl 650 bin TL civarında bir maddi destek ile ayrıca sağlık ve tedavi desteği sağlayacak. Yapılan anlaşma gereğince, basketbol takımı, sağlık hizmetlerini bir yıl boyunca Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nden ücretsiz olarak karşılayacak. Yapılan sponsorluk sözleşmesi ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’na her türlü sağlık tedavisi, ambulans, cankurtaran hizmetleri ile birlikte bütün sağlık kontrollerini de üstlendi. Söz konusu anlaşma, 2019 – 2020 sezonu boyunca geçerli olacak. Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, TBL’de “Lokman Hekim Fethiye Belediyespor” adıyla mücadele edecek.

Fethiye Belediyespor ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında gerçekleştirilen imza törenine Fethiye Belediyespor adına başta Belediye Başkanı Alim Karaca olmak üzere, Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz, Belediyespor Başkan Yardımcısı İzzet Durak, Genel Koordinatör Miraç Efe Doğan, Genel Sekreter Yavuz Topateş, Basketbol Şube Sorumlusu Taner Aydın ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesi adına Başhekim Öztürk Günal, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir katıldı.

İmza töreninde değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Alim Karaca “Fethiye’nin farkını tüm Türkiye’ye fark ettirmemiz gerekiyor. Bugünkü sponsorluk sözleşmesi, sadece bir sportif anlaşma değildir. Bugün şahit olduğumuz olay, gerçekten şehri sahiplenmedir. Ekmeğini Fethiye’de kazanan insanların bu defa şehrin geleceği için omuz omuza vermeleridir. İnşallah bu duygu ve düşünceleri şehrimizdeki diğer kurum ve kuruluşlarımız da hissederler. Bu şehir turizmde, tarımda, sanatta, sporda bir yerlere gelecekse, bunun için Fethiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın ellerini taşın altına koymaları gerekiyor. Bu bilinçle takımımıza sahip çıkan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi adına konuşan Başhekim Öztürk Günal ise; “Fethiye Belediyespor’un bu yıl üst lige çıkmasından dolayı son derece mutluyuz. Bugüne dek hastane olarak spora daima destek olmaya çalışıyoruz. Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’nı süper ligde görmek istiyoruz. Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, şehrimizin yükselen bir değeri, Fethiye’nin adını duyuran markalarımızdan bir tanesidir. Hastanemiz sadece Fethiye’de değil, bölgemizde çıkışta olan, hizmet kalitesini her yıl arttıran bir hastanedir. İki yükselen değeri bu yıl da bir arada tutmayı istedik. Sponsorluk anlaşmamız her iki taraf için de hayırlı olsun” diye konuştu.

Fethiye Belediyespor Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz da yaptığı açıklamada; spor ve sağlığın ayrılmaz bir ikili olduğunu, geçen yıl ki şampiyonlukta payı olan herkese bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.  Başkan Selamettin Yılmaz konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Baş antrenörlük için Fethiye’nin öz evladı Alkım Ay ile anlaştık. Geçen sezon Mamak Belediyespor’da oynayan Amerikalı Guard Erick Bernard Neal ile imza aşamasındayız. Takımımızı ekonomik gerçekler çerçevesinde güçlendirerek, Beşkaza Spor Salonu’nda her maçı dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz”

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …