Salı , Nisan 23 2024

50 SAATLİK GÜVENLİK KAMERASI İZLENEREK YAKALANABİLDİ

 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 4 işyeri ile 1 eve aralık bırakılan kapılardan girip, para ve değerli eşyalar çalan hırsız 50 saatlik güvenlik kamerası izlenerek yakalanabildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerinin takibi sonucu bir pansiyonda yakalanan hırsızın 40’a yakın sabıkası olduğu da ortaya çıktı.

Fethiye’ye yaklaşık 15-20 gün önce geldiği öğrenilen Suat U. (47) kapısı aralık bırakılan 4 işyeri ile 1 eve girerek para, cep telefonu ve değerli eşyalar çalıp kaçtı. Ev ve işyeri sahiplerinin polise ihbarının ardından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri parmak izi ve 50 saatlik güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Suat U.’nun eşgalini bir cep telefonunun çalış anı görüntülerinin üzerinden belirleyen polis ekipleri, Foça Mahallesi çevresinde inceleme ve araştırma başlattı. Suat U. ‘yu Foça Mahallesi’ne bir dolmuştan inişini yine güvenlik kamerasıyla tespit eden polis, bu mahallede kaldığı pansiyonu da belirleyip, operasyon düzenledi. Yakalanan Suat U. Hazırlanan suç dosyalarıyla adliyeye sevk edilirken, 40’a yakın hırsızlık sabıkası bulunduğu da ortaya çıktı. Suat U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …