Cumartesi , Nisan 20 2024

2016 DA MUHTAR SEÇİLENLEREDE BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ

2016 DA MUHTAR SEÇİLENLEREDE BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ

Seydikemer de bulunan 61 mahalle muhtarına 2015 yılında  diz üstü bilgisayar hediye eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2016 yılında mahalle olan Yayla Karaçulha, Dont ve Yayla Eldirek mahalle muhtarlarına da dizüstü bilgisayar hediye etti.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret gelen Yayla Karaçulha, Dont ve Yayla Eldirek mahalle muhtarları, Başkan Otgöz’e Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etiler.  Dont mahalle muhtarı Mustafa Köse yaptığı açıklamada: Başkanımız bizden önceki 2014 yılında seçilen muhtar arkadaşlarımıza bilgisayar hediye etmiş. Bizi de seçimden sonra unutmayarak bilgisayar hediye etti. Kendilerine teşekkür ediyorum, dedi.

Yayla Karaçulha Muhtarı Mustafa Daramsız ise yaptığı açıklama da:  Öncelikle Başkanımız Yakup Otgöz’e mahallemize ve diğer mahallelere yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek memnuniyetimizi dile getiriyoruz. Yayla karaçulha sakinleri olarak her zaman Başkanımız Yakup Otgöz’ün arkasındayız. İnşallah 500 seçmenimizle EVET diyerek bu desteği de göstereceğiz.Dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise açıklama yaparak: Seydikemer yeni ilçe oldu. Bizler muhtar arkadaşlarımıza bilgisayar hediye ettik. Bugün de sonradan mahalle olan diğer 3 muhtar arkadaşımıza bilgisayarlarını hediye ettik. Önümüzdeki hafta sonu Yayla Gökben de seçim olacak. İnşallah o zaman da seçilecek arkadaşın bilgisayarını vereceğiz. Muhtarlarımızın bilgisayarlarını vatandaşlarımızın işlerinde güle güle kullanmalarını temenni ediyorum ve tüm muhtar arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.Dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …