Cuma , Nisan 19 2024

10. KARİYE GÜNLERİ BAŞLADI

Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi 10. Kariyer Günlerine öğrenciler ve sektörün ileri gelenleri yoğun ilgi gösterdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ile Sağlık Bilimleri Fakültesi yönetici ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği iki gün sürecek etkinliklerde sektör ve öğrenci buluşması da yapılıyor.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin öğretim görevlisi Arzu Kıvrak koordinatörlüğünde geleneksel olarak bu yıl 10’su yapılan buluşmada “Kariyerin de Gelecek” teması işlendi. Öğrencilerin mezuniyet sonrası süreçteki kariyer planlamalarına katkı sağlamak ve Hemşirelik mesleğinde kariyer planlamanın farkında olan öğrenciler mezun etmek olduğu ve bu nedenle kariyer günleri düzenlendiği bildirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın katılıp bir konuşma yaptığı kariyer günlerinde Rahim Aladağ “Liderlik ve Motivasyon” konusunda ilginç bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Emine Şener yönetiminde “Dünden Bugüne Kariyer Günleri” oturumu yapılırken, Süleyman Kavuncuoğlu “yazarın hayat hikayesi ve yaşamından kesitler” sunumunu gerçekleştirdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, kariyer günleri ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sektör ve Üniversite buluşması sağlanmaktadır. 300’ün üzerinde iş sahibi öğrencilerimizle bu kariyer günlerinde buluşma sağlamaktadır. Öğrencilerimizin büyük bir bölümü yazın bu buluşma ile iş sahibi olmaktadır. Böylece mesleklerindeki becerilerini geliştirmektedirler. Kariyer günlerini bu nedenle önemsemekteyiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …