Perşembe , Nisan 25 2024

10 Bini Aşkın Ziyaretçiyi Ağırladı

Bu yıl 8’inci kez kapılarını açan Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX), 4 günde 10 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

Marmaris Fuarcılık (MARFO) tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi öncülüğü ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının destekleriyle Çamköy Kapalı Pazar yerinde 65 katılımcı firmanın katılımıyla açılan Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX) 10 Mart Cumartesi günü saat 17.00’da kapılarını kapattı.

MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, fuara 4 günde 10 bin kişinin geldiğini belirterek, “Gayet güzel ve başarılı bir organizasyondu. Özellikle Fethiye’de işletme sahipleri ve dışarıdan gelerek burada stant açanları ziyaret eden turizmcilere çok teşekkür ederim. Katılan firmalarımız oldukça memnun kaldılar, geri dönüşümleri oldukça olumlu. Firmalar önümüzdeki yıl metrekarelerini büyüterek daha başka firmaların da davet ederek organizasyona katılacaklarını söylediler. Katılan firma memnun ayrıldıktan sonra bir sonraki yılın organizasyonu daha rahat ve daha düzenli oluyor. Bütün Fethiye’ye, turizmcilere, fuarımızı ziyaret eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, FETEX fuarını kaçıranları 14 Mart Çarşamba günü Marmaris’te açılacak olan Marex 19.Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon, Servis Ekipmanları ve Gıda İhtisas Fuarına davet etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …